Registrer for demo
14+15=
Meldingen er sent

Med Choo får de et tilpasset og egendefinert system som styrker både nettverksbygging og kunnskapsdeling.

kursinvitasjon2Med Choo som plattform får Tekniske Foreningers Servicekontor AS (TFS) en skreddersydd it-funksjon som vil fungere både for markedsføring, kursadministrasjon og som medlemssystem. Choo-versjonen vil bringe TFS til nye høyder når det gjelder nettverksbygging og kunnskapsdeling, til glede og nytte for både medlemsforeningene og administrasjonen.

Til venstre vises en eksempleinvitasjon fra Kranteknisk forening (KTF). Deltagere kan melde seg på med få klikk og bestemme hvordan de skal bli fakturert. Klikk på bildet for å se det i full størrelse.

 

 

 

Vi har spurt Arild Nybø, daglig leder i TFS om hvorfor de valgte Choo:

arildnybo“TFS har behov for å gjøre omstillinger for å effektivisere interne arbeidsprosesser, samt å gi våre foreningers medlemmer og egne kunder bedre service og ikke minst kunne tilby flere tjenester.
Vi søkte derfor etter en leverandør og en it-løsning som kan hjelpe oss å realisere våre mål. Etter en omfattende evalueringsprosess høsten 2015 falt valget på Already On og systemet Choo. Først og fremst falt vi for leverandørens fokus på brukergrensesnitt og brukeropplevelser. Ved bruk av Choo vil både ansatte i TFS og alle eksterne brukere av systemet få gode og positive opplevelser ved brukervennlige og tillitsvekkende grensesnitt. Dette kombinert med at systemet vil bidra til å effektivisere og modernisere mange av våre administrative oppgaver gjorde valget av Choo enda mer betryggende for oss.

Med Choo vil TFS stå enda bedre rustet til å møte morgendagens krav om enda bedre effektivitet, økt brukervennlighet og enda bedre ytelser til medlemmer, samarbeidspartnere og kunder.
Vi gleder oss stort til å ta i bruk systemet våren 2016.”

E-post(*)
Invalid Input

  • Demo av medlemsregister

    PÅ 10 MINUTTER
    Demo