Registrer for demo
7+7=
Meldingen er sent

Organisasjoner og foreninger vil i fremtiden fakturere medlemmene sine via medlemsregisteret på helt andre måter enn med papir og e-postfakturaer. Det nye EU betalingstjenestedirektivet PSD2 gjør det mulig.

Det blir stadig lettere å gjennomføre en betaling, både av regninger og mellom personer. I dag bruker rundt 3 millioner nordmenn Vipps til både vennebetaling og betaling av fakturaer. De fleste tror imidlertid dette bare er starten.

 

PSD2 er en ny EU-forordning som pålegger banker og finansinstitusjoner å tilgjengeliggjøre bankinformasjon til fordel for forbrukeren. Formålet med PSD2 er å legge til rette for økt konkurranse for betalingstjenester, stimulere nytenkning, bedre sikkerheten for nettbetalinger og bedre samhandlingen mellom ulike typer aktører som er med i betalingsprosessen.

 

Vi har invitert Gard Heiaas fra Multikanal i Evry til Digitaliseringspådden. Der forteller han om fremtidens betalingsmetoder, Vipps Regninger, PSD2 og Blockchain. Hør på podcasten og forstå litt mer om hvordan kontingentbetalinger vil foregå i fremtiden. Digitalieringspådden finnes på Spotify, iTunes og i alle podcast-spillere. Du kan også spille av podcasten fra din egen PC her:

 

 

 

 

 

  • Demo av medlemsregister

    PÅ 10 MINUTTER
    Demo