Registrer for demo
8+7=
Meldingen er sent

Hva er Choo i Skyen medlemsregister?

Choo i Skyen medlemsregister er et premium medlemsregister som leies som en tjeneste. Medlemsregisteret får nye funksjoner og forbedringer hver eneste måned. Hovedfunksjonene er medlemmer, organisasjonsstruktur, bedrifter, min side, kurs og aktiviteter, fakturering med Vipps og EHF og GDPR-håndtering.

Litt forenklet kan vi si at skytjenester er løsninger der installasjoner, utvikling og vedlikehold foregår på en sentral plattform med nettilgang for brukeren. Vi jobber for at Choo hele tiden skal være best på brukervennlighet, funksjonalitet, hurtighet og teknisk tilrettelegging for personvern, inkludert de nye personvernreglene (GDPR); CiS gjør det mulig å opprettholde dette målet.

 

 

Hvem passer Choo i Skyen for?

CiS passer for alle som har behov for et omfattende og fleksibelt medlemsregister med avansert funksjonalitet. Tradisjonelt har vi levert Choo til medlemsorganisasjoner som fagforeninger, pasientorganisasjoner og interesseorganisasjoner. Disse har vi delt inn i to grupper basert på graden av kompleksitet i løsningskrav og tilpasningsbehov. Det vil si at vi har en kravstor og utviklingsdrivende gruppe som forventer at tjenesten til enhver tid er i front på ny og optimal funksjonalitet. Vi har også en mindre aktiv gruppe som ser verdien av en tjeneste som utvikles løpende.

 

Hva skiller Choo i Skyen fra andre skybaserte medlemsregistre?

Utviklingstakt. Mens de fleste legger noen hundre timers utvikling av medlemsregistrene sine bruker Already On 10 000 timer hvert år i videreutvikling av plattformen. Dette gjør CiS overlegen de fleste konkurrenter innen brukervennlighet, sikkerhet, personvern og funksjonalitet.

Våre produktteam er satt sammen av dyktige og entusiastiske utviklere, business analytikere og strategiske konseptutviklere som jobber løpende med nye iterasjoner og funksjonalitet for å sikre at CiS alltid er i front.

Våre dedikerte team kjenner kundene og deres behov. I tillegg følger vi aktivt med på ny og lovende teknologi. Videreutviklingen drives både av ulike behov som kunder spiller inn, men også av nye muligheter som teknologiske nyvinninger åpner for. Dette sikrer at tjenestene våre alltid er relevante og aktuelle.

 

Hvorfor utviklet vi Choo i Skyen?

Tidligere ble medlemsregisteret Choo levert hver enkelt kunde i form av separate installasjoner. Alle ulike tilpasninger og justeringer vi utviklet for den enkelte kunden var spesialtilpasset for denne ene kunden. Resultatet av slik drift er at hver kunde har sin versjon av løsningen og det fører igjen til at vedlikehold og videreutvikling blir stadig mer arbeidskrevende. Det er både kostnadsdrivende, ineffektivt og til syvende og sist lite fleksibelt sammenliknet med Choo i Skyen.

Individuelle versjoner betyr at ny funksjonalitet utviklet for én kunde krever tilpasninger, systemtesting og videreutvikling før de kan implementeres for en annen kunde. CiS tilbyr en enestående god løsning for alle sine kunder, der den enkelte straks kan dra nytte av nye funksjoner, oppdateringer og vedlikehold som i utgangspunktet kan ha vært utviklet for andre, mer krevende kunder.

 

Hva var den største utfordringen?

Stabilitet versus fleksibilitet; hvordan sikre fleksibilitet i utvikling av ny funksjonalitet for én kunde uten å skape problemer for kunder som ikke har behov for enkelte av de nye endringene? I tillegg til at vi har gjort generelle forbedringer som gjør CiS enda mer dynamisk, sikrer vi både fleksibilitet og stabilitet gjennom å inkludere av/på-funksjonalitet på nyutviklede funksjoner. Vi benytter dessuten API-teknologi (Application Programming Interface) som gjør det mulig for Choo-applikasjonen å samarbeide med annen programvare og sideapplikasjoner.

 

Hvilke teknologier er Choo i Skyen bygget på?

CiS driftes på Amazon Web Services (AWS) - en av verdens største og mest moderne driftsplattformer. AWS tilbyr datakraft, databaselagring og nyttige serverfunksjoner som gjør den til en sikker og effektiv plattform for skytjenester Vi benytter mye av den samme teknologien som verdens mest innovative selskaper (Google, Facebook, Über o.likn.) baserer sine virksomheter på, nemlig Node.js, Ember.js, ElasticSearch og Postgre DB.

 

 

  • Demo av medlemsregister

    PÅ 10 MINUTTER
    Demo